Supliment de fibre

"Am eliminat chestii lungi de pana la 60 de cm, reziduuri intarite...."

Marius

Ma numesc Marius Abrudan, am 26 de ani si sunt pasionat de nutritie si alimentatie inca din anul 2005 cand am inceput sa observ anumite dereglari in organismul meu. In primul rand am observat aparitia unor episoade de constipatie, insotite de balonari si gaze iar la trecerea inspre anotimpul rece incepeam sa ma simt foarte obosit, in special dupa luna decembrie, cand de-abia ma mai puteam concentra la activitatile zilnice. Am incercat sa imi schimb alimentatia, sa consum mai multe cereale si fructe, sa fac exercitii fizice, sa beau mai multa apa, insa situatia nu s-a schimbat semnificativ.
Apoi in anul 2009 am descoperit un supliment celebru de vitamine si am zis sa il incerc. S-au simtit ceva schimbari insa nu foarte semnificative, asa ca am renuntat dupa o anumita perioada sa il iau. La inceputul lui 2010 mi-am facut si un set de analize si totul parea in regula, cu exceptia colesterolului marit (semn ca dieta e saraca in fibre) si o usoara hipercalcemie.
In anul 2010, am descoperit, in cautare de solutii pentru starea mea de oboseala, un supliment pe baza de fibre (produs in Romania) pe care am inceput sa il consum. Impeuna cu spirulina si chlorella (niste alge marine) mi s-a normalizat oarecum scaunul si nu am mai avut probleme cu constipatia o perioada. Apoi anul acesta (2011) in iarna am trecut prin cea mai grea perioada, fiind realmente extrem de obosit si fara chef de viata. Au reaparut problemele digestive, bineinteles si pe un oarecare fond nervos, dar constipatia a reaparut si s-a agravat, fiind nevoit sa folosesc supozitoare cu glicerina pentru a merge la toaleta zilnic. Au inceput sa ma deranjeze si hemoroizii, si dupa fiecare masa eram balonat.
Stiam de Clean Inside de ceva vreme, dar nu credeam ca ceea ce gasesc pe site este adevarat, asa ca am hotarat sa verific. Clean Inside chiar functioneaza !!! In primele 5 zile am inceput sa elimin scaune de diferite culori si mirosuri iar in a 6-a zi cand am marit doza de fibra si capsulele Parasic am inceput sa elimin chestii ciudate asemenea celor mentionate pe site. Fiecare zi era o noua aventura in a descoperi ce mai ascundea colonul meu plin de toxine. Am eliminat chestii lungi de pana la 60 de cm, reziduuri intarite, care se vedeau ca erau de multa vreme in cutele colonului. Va incurajez sa il folositi cu incredere, chiar si numai pentru o luna de zile !!! Veti fi fascinati si ingroziti de ceea ce veti vedea !
Acum ma simt foarte bine si se vad schimbarile. Nu mai sunt obosit, ba mai mult sunt mai vesel si mai plin de viata ! Va recomand Clean Inside din toata inima, inima care e acuma mai fericita ca prietenul ei, colonul, e curat ! Abia astept sa incerc si ToxiClean! Multumesc, NaturalSwiss ! Pentru detalii puteti sa ma contactati oricand pe adresa mea de email: yoyo.abrudan@gmail.com.

Marius Abrudan, Alba, 2013.04.08.


"Merită încercat, pe mine m-a ajutat! De atunci consum zilnic fibrele Clean Inside și în scurt timp voi repeta cura!"

Crisan

A trecut aproape un an de când am dat peste produsul Dvs. și sunt foarte mulțumita de atunci. Citind informațiile de pe pagina de internet am rămas surprinsă de cele văzute acolo și m-am gândit că ar trebui să încerc și eu. Atunci, la vârsta de 30 de ani aveam probleme de constipație, balonări și tulburări digestive, de care sufeream de ani de zile. Merg frecvent la cosmeticiană, dar totuși pe față eram plina de coșuri. În ciuda ofertelor promoționale, prima dată nu am avut încredere in acest produs și am comandat doar un singur pachet. La mine deja după prima săptămână a început curățirea, am eliminat niște lucruri și depuneri pe care cu greu mi le puteam imagina. Sunt tânără, nu fumez, încerc să mă hrănesc într-un mod sănătos, dar din păcate in timpul săptămânii deseori mănânc în fast-fooduri și din cauză că niciodată nu am suficient timp la dispoziție deseori la cină mănânc hrană semipreparată. Programul de curățire internă Clean Inside mi-a fost de mare ajutor! După prima lună am cumpărat și am consumat încă două pachete complete. De cănd am făcut această cură sunt revigorată, mă simt mult mai bine, mi-au trecut coșurile chiar am și slăbit!Merită încercat, pe mine m-a ajutat! De atunci consum zilnic fibrele Clean Inside și în scurt timp voi repeta cura!

Crisan Florina, Constanta, 2012.10.30.

»Fibrele Clean Inside

1. Descrierea produsului

Clean Inside-ul este un amestec de fibre de care organismul are nevoie. În zilele de astăzi, majoritatea oamenilor consumă alimente sărace în fibre alimentare. Ca rezultat al acestuia reziduurile depuse pe pereţii colonului nu pot fi eliminate din organism. Astfel se împiedică absorbţia totală a nutrimentelor, respectiv cauzează dezechilibrarea florei intestinale. Datorită dezechilibrării florei intestinale, se vor răspândi bacteriile patogene şi alte organisme parazitare, care afectează în mod direct funcţionarea organelor vitale, respectiv vor diminua în mod continuu sistemul imunitar. Fibrele Clean Inside însă vor descompune reziduurile depuse, ajută eliminarea acestuia din organism, iar în final ajută la restabilirea echilibrul florei intestinale. Pe lângă acestea, introducerea în organism a unei cantităţi adecvate de fibre alimentare, are efect fiziologic pozitiv. Fibrele Clean Inside, asigură pentru organismul adulţilor cele 12 grame de fibre fiziologice zilnic recomandate. Regularizează scaunele, respectiv elimină abnormităţile digestive şi discomfortul care se asociază cu acestora.

2. Componentele amestecului de fibre Clean Inside

450 gram. Doza unică zilnic recomandată: 12,0g

Componentele Caracteristici mai importante şi efectele medicinale
Fibrele Psyllium
Fibrele Psyllium
(Psyllium) este una dintre principalele furnizoare de fibre vegetale alimentare. Substanţele active existente în speciile de pătlagină au efect benefic asupra funcţiilor hepatice. Utilizarea de psyllium este un ajutor eficient în tratamentul diareelor, ale gastritelor respectiv împotriva tuselor şi pe lângă toate acestea îmbunătăţeşte starea generală a organismului prin efectul de curăţare al sângelui.
Fibre de măr
Fibre de măr
Fibre vegetale uscate şi măcinate prin metode fine, bogate în flavonoizi, substanţe polifenolice, enzime, substanţe minerale şi vitamine. Are efect benefic asupra stomacului şi sintezei biliare şi asupra funcţiilor intestinale (mişcările peristaltice, curăţare intestinală, detoxicare) respectiv asupra echilibrului florei intestinale.
Fiber Aid
Fiber aid
Seminţe de in
Seminţe de in
(Linum usitatissimum) Principalele substanţe active ale seminţei de in, atenuează simptomele colitei, gastritei şi ale diebetului zaharat. Seminţele (lini semen) sunt spălate în apă călduţă astfel obţinându-se o substanţă mucoasă, care este eficientă în tratamentul gastritei şi colitei. Turta care rămâne după presarea seminţei poate fi folosită pentru tratamentul diferitelor afecţiuni inflamatorice.
Pudră de aromă de banană
Pudră de aromă de banană
Inulină
Inulină
Inulina este un carbohidrat complex, prezentă în multe specii de plante. Nu este digerabilă, este o fibră vegetală solubilă în apă. Are proprietăţi prebiotice, cu efect benefic asupra florei intestinale.
Praf de portocale
Praf de portocale
Portocalele (Citrus sinensis) conţin flavonoizi, vitamine şi antioxidanţi. Datorită numeroaselor substanţe cu efect benefic este antiinflamator şi antibiotic.
Fibre de portocale
Fibre de portocale
Fibrele din portocale au efect benefic asupra funcţiilor digestive, curăţă eficient intestinele şi menţine echilibrul florei intestinale.
Făină din chimion dulce
Făină din chimion dulce
Chimionul dulce (Foeniculum vulgare) este un condiment şi totodată o plantă medicinală. În medicină este administrată pentru efectul ei împotriva tusei, colitei, împotriva balonării şi pentru îmbunătăţirea poftei de mâncare. Poate să fie de folos în tratamentul unor probleme ginecologice.
Aloe vera
Aloe vera
Stimulatorii biogeni care pot fi găsite în Aloe Vera (Aloe Vera), măresc capacitatea de reacţie şi rezistenţă a organismului. În cazul pacienţilor cu ulcer gastric sau duodenal (ulcus ventriculi et duodeni), respectiv în cazul acelora care suferă de inflamaţii ale colonului (colitis), joacă un rol important în ameliorarea simptomelor. Îmbunătăţeşte pofta de mâncare şi starea generală a organismului.
Ciuperca Kombucha
Ciuperca Kombucha
Consumul regulat de Kombucha are o serie de efecte positive, printre care contribuie la menţinerea vitalităţii organismului, alcalinizează corpul, detoxifică ficatul, favorizează metabolismul, îmbunătăţeşte digestia, ajută la refacerea ţesutului conjunctiv, reduce durerile de cap, reduce timpul de digestive, ameliorează constipaţia şi creşte nivelul de energie. Societatea Americană Împotriva Cancerului afirmă faptul că, ciuperca Kombucha are un rol important în prevenirea şi tratarea diferitelor tulburări ale organismului, inclusiv chelia, insomnia, tulburări digestive, inflamaţii articulare, oboseala cronică, scleroza multiplă.
Curcuma
Curcuma
(Curcuma longa) Această plantă are o istorie de mii de ani în medicina tradiţională indiană.
Este folosită ca un digestiv, pentru diverse boli cu febră, infecţii, artrită reumatoidă şi împotriva bolilor de ficat. În medicina chinezească, de asemenea, a fost cunoscută. Chinezii au folosit pentru a îmbunătăţii circulaţia sanguina, deoarece inhibă formarea cheagurilor de sânge, astfel reduce riscul de tromboză. De asemenea, a fost utilizată pentru a atenua sângerarea şi durerile menstruale.
Linguriţa zânei
Linguriţa zânei
Linguriţa zânei (Ganoderma lucidum) este o ciupercă cunoscută şi folosită de mai mult de 2000 de ani în China. Întotdeauna era înconjurată de un mare respect şi stimă. Este utilizată pe scară largă şi ca un remediu pentru a îmbunătăţii starea de sănătate deteriorată şi funcţionarea sistemului imunitar.
Făină din seminţe de Grapefruit
Făină din seminţe de Grapefruit
Conţinutul extractul din seminţele de Grapefruit (Citrus paradisi) are un efect foarte bun în inhibiţia proceselor de putrefacţie. Acest efect a fost cercetat de câtre mai mulţi cercetători independenţi, pe culturi de bacterii, culturi fungice, virusuri şi paraziţi. Efectul benefic asupra organismelor vii, al extractului din seminţe de grapefruit este susţinut şi de câtre rezultatele a mai multor investigaţii de laborator. Constituie un ajutor foarte bun în tratamentul a mai multor patologii gastrice.
Praf de lemn dulce
Praf de lemn dulce
(Glycyrrhiza glabra) Se recomandă indivizilor care suferă de afecţiuni ale vezicii urinare, şi ale rinichilor, celor care au probleme legate de ulcer gastric, datorită efectului mucolitic, de stimulare ale funcţiilor digestive, efectului diuretic, de curăţare a sângelui şi antiinflamator. Constituie un sprijin important în cazul ulcerelor, diferitelor tipuri de artrite, infecţiilor cu virusul herpes, al hepatitei şi al cirozei hepatice, dar are efect semnificativ şi în ameliorarea simptomelor unor patologii ale sistemului respirator.
Făină din fruct de Papaya
Făină din fruct de Papaya
Consumul fructelui de Papaya (Carica papaya) aduce o uşurare stomacului saturat, deoarece frunza, sucurile şi fructele acestuia conţine unele enzime care facilitează procesul de digestie. Poate fi folosit în mod eficient şi în tratamentul ulcerului gastric.
Anason
Anason
(Pimpinella anisum) Este o plantă medicinală cu efect pozitiv asupra funcţiilor digestive, mucolitic, antibalonare şi cu efect facilitator asupra evacuării gazelor intestinale. Are efect special în tratamentul afecţiunilor ginecologice şi andrologice.
Algele Bio-Spirulina
Algele Bio-Spirulina
Algele Spirulina conţin în cantităţi mari substanţe nutritive necesare organismului uman. Conţin o cantitate semnificativă de beta-caroten, vitamină B, vitamină E şi acid folic. Conţin în cantităţi mari potasiu, calciu, magneziu, seleniu, zinc şi fier. Pe lângă toate acestea conţin acizi graşi omega3, astfel administrarea lor ajută în prevenirea arteriosclerozei şi a altor înbolnăviri cardio-vasculare. Algele Spirulina au efect pozitiv asupra funcţiilor hepatice, influenţează pozitiv oxigenizarea celulelor, are efect antioxidant şi imunostimulator.
Pectina
Pectina
Pectina de măr este o fibră solubilă în apă. Amestecat cu apă devine o substanţă mucoasă. Pectina de măr are efect benefic asupra digestiei, curăţă eficient tractul intestinal şi contribuie la păstrarea echilibrului florei intestinale. Diminuează eficient cantitatea colesterolului din sânge. Conform rezultatelor unor investigaţii, pectina de măr are efect benefic asupra indivizilor care suferă de ulcer gastric sau colită. Pectina de măr constituie un ajutor important în eliminarea metalelor grele şi toxinelor din organism.
Stevia sau iarba dulce
Stevia sau iarba dulce
(Stevia rebaudiana) este un îndulcitor de origine naturală. De asemenea, este cunoscut efectul benefic al plantei, exercitat asupra metabolismului glucidic şi hepatic, pe lângă acestea este un antiinflamator eficient şi ajută digestia. Are un conţinut ridicat de vitamine C şi A, iar dintre substanţele minerale conţine o cantitate semnificativă de zinc, fier şi magneziu. Poate fi consumat şi de câtre cei cu diabet zaharat.

3. Substanţe active

Substanţele active mai importante: aminoacid (fenilalanină, serină, glicina, arginina, alanina), antioxidant (quercetin glicozidă, phloretină de glicozid, acid chlorogenic, epicatchina), substanţă minerală (calciu, fosfor, potasiu, bor, zinc, mangan, fluor, iod, seleniu, sodium, clorură, cupru, crom, glucoză, vanadium, fier), bioflavonoid (glicozid, hepta-metoxiflavonid, naringină, apigenină, pinenă, limonenă), zahăr, protein, ulei volatil (trasanetolă, alfa-fenchon), inulină, acid gras omega 3, pectină, prebiotice (fructo-glicozaharizi), probiotic (lactobacillus, bifidobacterium), vitamine (A, B1, B2, B3, B9, B12, C, E), ulei gras, alte substanţe active (antracenă, amilază, celulază, protează).

Gustul plăcut şi fin al fibrelor Clean Inside este dat de fructoză şi de aromă naturală de banane.

4. Principiu de funcţionare

Baza funcţionării fibrelor Clean Inside este asigurată de principalul său component, psyllium-ul, al cărei capacitate de umflare este extrem de mare. Astfel este capabilă de absorbţia şi fixarea unei cantităţi de lichide multiple propriei sale greutăţi, prin care volumul fibrelor consumate, în interiorul lumenului intestinal va deveni semnificativ mai mare. Această caracteristică o ajută să cureţe interiorul intestinelor într-un mod blând , respectiv să stimuleze mişcările intestinale.

Datorită caracteristicii gelifiante ai pectinei, aceasta asigură lubrifierea amestecului de fibre, care ajută eliminarea reziduurilor în siguranţă şi fără durere. Astfel reziduurile curăţate pot fi eliminate uşor din organism iar nutrimentele din tractul intestinal, vor fi capabile de absorbţie.

5. Instrucţiuni de utilizare:

  • Folosiţi amestecul de fibre Clean Inside dimineaţa pe stomacul gol, după 15-20 minute după ce aţi luat capsula antiparazitară Parasic!
  • De fiecară dată după ce aţi consumat amestecul de fibre consumaţi un pahar (aprox. 250 ml) de lichid neacidulat.
  • 1-5. zile: Dizolvaţi o jumătate de polonic de amestec de fibre într-un pahar (aprox. 250 ml) de apă curată sau suc de fructe şi consumaţi-l în scurt timp! Dacă lăsaţi prea mult timp va deveni foarte vâscos, astfel va fi greu de consumat şi va trebui să preparaţi o nouă doză!
  • Începând cu ziua 6.: Creşteţi cantitatea dozelor de fibre introduse până la cantitatea de un polonic!

6. Vă rugăm, să ţineţi cont de următoarele!

  • Pentru eficienţă, se recomandă consumul a cel puţin 2 litri de apă (6-8 pahare) curată, deoarece amestecul de fibre preia mult lichid, astfel cantitatea de apă amintită este indispensabilă!
  • Neglijarea consumului de apă recomandată pe durata curei poate cauza chiar şi constipaţie, care pe lângă discomfortul cauzat nu va stimula nici curăţarea colonului.
  • Pe durata curei apa curată nu poate fi înlocuită cu alt lichid! Se admite consumul de sucuri de fructe sau ceai, dar acestea nu înlocuiesc cantitatea de apă prescrisă!
  • Este foarte important a nu se consuma de câtre femeile însărcinate, deoarece multe toxine ajung la făt prin vasele de sânge şi care este excretată în laptele matern în cazul mămicilor care alăptează, iar astfel ajung în corpul bebeluşului. Acest lucru nu înseamnă că o femeie însărcinată sau mămicile care alăptează nu pot trăi sănătos, din contră, scopul ar fi de a programa o detoxifiere înainte şi după perioada sarcinii şi alăptării. Copiiilor sub vârsta de 18 ani nu este recomandat detoxifierea, deoarece ei nu pot respecta cantitatea necesara de consum de apă.
Supliment nutritiv complementar de fibre pentru curăţarea colonului
Produsul poate fi folosit şi de câtre vegetarieni
şi sensibili la glucoză

Supliment de fibre

EU Licență OHVBPKV/7764/Kr

139 RON / bucată

3 Bucăţi: 417 RON

40 % reducere la pachetul al 3-lea

Ofertă

147 RON / bucată

2 Bucăţi: 294 RON

20 % reducere la pachetul al 2-lea

155 RON / bucată

1 bucată: 155 RON


Programul de Dezintoxicare NaturalSwiss prin folosirea paralelă ale acestor 3 produse efectuează curăţarea completă colonului, dar pentru atingerea rezultatului optim este recomandată efectuarea întregii cure!
Astfel şi Dumneavoastră puteţi să atingeţi funcţionarea optimă a organismului şi a sistemului imunitar!
Garanţie de 60 de zile Ingrediente Non GMO Elveţiană