Antiparazitar

"... diagnosticul fiind boala de reflux, gastrita si inceput de ulcer"

Cantemir

La cei 34 de ani ai mei, am trait cativa ani buni un stil de viata destul de neechilibrat, cu mult stres si mancare fastfood etc.
Dupa o perioada nefasta m-am imbolnavit foarte rau la stomac si la sistemul digestiv, diagnosticul fiind boala de reflux, gastrita si inceput de ulcer. Era asa de rau incat tot ce puteam sa mananc era doar paine uscata cu iaurt sau cornflakes. Eram tot timpul balonat si slabisem ingrozitor. Am incercat cu medicamente dar nu au avut nici un succes, dimpotriva , ma simteam din ce in ce mai rau.
Atunci m-am hotarat sa caut pe cont propriu ceva natural si asa am gasit pe internet programul Clean Inside. Dupa ce am studiat indelung produsul si m-am convins ca este eficient si nu contine chimicale, am comandat un pachet si am inceput cura.Vreau sa zic ca impreuna cu o dieta adecvata, dupa circa 2 saptamani de cura cu programul Clean Inside nu mai aveam arsuri la stomac, puteam sa mananc normal , balonarile au disparut si aveam o stare generala de bine si luciditate. Pentru mine a fost incredibil... Incercasem sa scap de boala asta, fara succes, timp de luni de zile cu medicamente si NaturalSwiss a reusit in 2 saptamani o imbunatatire semnificativa, si asta aproape fara efecte secundare in afara de cele normale care apar la orice detoxifiere. Si in plus, mare a fost surpiza in luna Iulie sa vad ca am scapat si de alergia pe care o aveam la polen, aproape ca nu m-a afectat deloc in acel an si nici de atunci incolo. Aceasta este puterea naturii.
De atunci fac cure de detoxifiere macar o data pe an cu Clean Inside si ToxiClean si recomand acest lucru oricui, chiar daca este tanar si sanatos, pentru ca in lumea in care traim astazi, un sistem digestiv sanatos, curat si eficient este lucrul cel mai important in prevenirea tuturor bolilor si dereglarilor organismului uman.
Multumesc echipei NaturalSwiss inca o data pentru ca mi-a redat calitatea vietii.

Cantemir Cosnean, Brasov, 2013.04.15.


"...căutând pe internet un medicament antiparazital natural, pe bază de plante, am dat de programul Clean Inside. Am trecut de primele analize medicale, am scăpat de paraziți!"

Nutu

Aveam giardioză, mai exact analizele de laborator mi-au confirmat prezența parazitului Giardia lamblia în scaun. Se poate că m-am infestat de la câinele meu sau din cauza apei de băut infestate. Într-adevăr mi-am făcut analizele din cauza diareii persistente și a scăderii bruște în greutate. Din păcate până la aflarea adevărului am consumat o grămadă de medicamente, în zadar! Probabil acesta a fost factorul care m-a determinat să încep căutarea unei soluții naturale, pe bază de plante. Căutând pe internet un medicament antiparazital natural, pe bază de plante, am dat de programul Clean Inside. Din precauție vroiam să comand doar un singur pachet, dar citind despre garanția returnării banilor, până la urmă am dat comanda pentru trei pachete. Doar acum realizez că am procedat foarte bine, am economisit mulți bani iar cura a fost eficientă! Am trecut de primele analize medicale, am scăpat de paraziți! Sunt la jumătatea celei de-a treia luni, am trecut de primele analize medicale, am scăpat de paraziți! Începând cu a treia săptămână a început să mi se reducă diareea, consistența scaunului s-a modificat foarte mult și acum, aflându-mă la a treia lună din această cură, pot spune că am și pus pe mine 4 kilograme! Știam că Giardia lamblia, pe lângă diaree și slăbire cauzează probleme la nivelul asimilării vitaminelor și a grăsimilor, de aceea mă bucur așa de mult că m-am îngrășat (înainte eram foarte slăbit și tot timpul mă simțeam obosit). Pe lângă cura Clean Inside îmi administrez atât capsulele Detox Vital, cât și Swiss Probiotix, în dorința de a suplini mineralele, vitaminele și flora intestinală, acestea aflându-se la un nivel scăzut după giardioză! M-am liniștit, sunt mult mai energic, mi-au trecut durerile de cap cumplite și senzația de oboseală! În viitor voi fi mai atent atât în privința sănătății mele, cât și a câinelui meu, mi-am propus ca odată pe an să repet această cură Clean Inside!

Nutu Vasile, Bucuresti, 2012.11.22.

»Parasic capsulă antiparazitară

1. Descrierea produsului

Suplimentul de nutriţie antiparazitar Parasic este un preparat care ajută la eliminarea paraziţilor din organism, care prin activitatea lor destructivă diminuează eficienţa sistemului imunitar şi afectează în mod negativ procesele de digestie. Capacitatea capsulei antiparazitar Parasit de a ucide paraziţii, eliberează organismul nu numai de paraziţi ci şi de ouăle şi larvele acestora. Administrarea de Parasic în cazul adulţilor este eficient şi sigur. Preparatul nu se recomandă pentru femeile însărcinate sau pentru cele care alăptează!

2. Ingredientele capsulei Parasic

110 capsule/cutie. Dozare: la început zilnic 2, apoi 4 capsule în fiecare zi.

ComponenteleCaracteristici principali şi efectele medicinale
Ceaiul verde
Ceaiul verde
(Camellia sinensis) Ceaiul verde, conţine diferite antioxidanţi cu efect general de protecţie a sănătăţii. Aceştia sunt nişte polifenoli şi flavonoizi care inhibă activitatea liberă ale radicalilor liberi. Consumul ceaiului verde scade riscul apariţiei bolilor cardio-vasculare, ale artritelor şi al bolii Alzheimer. Pe lângă acestea ceaiul verde conţine în cantităţi mari potasiu, calciu şi fluor astfel consumul de ceai verde poate să scadă nivelul osteoporozei. Datorită conţinutul lui în catechine, ceaiul verde are efect antiseptic şi antibacterial.
Capsulă
Capsulă
Germeni de grâu
Germeni de grâu
(Triticum) Germenii de grâu conţin toate substanţele minerale şi oligoelemente şi dincolo de acestea se caracterizează printr-o cantitate mare de antioxidanţi şi enzime active. Datorită acestora este un antiinflamator cu spectru larg, are efect de detoxifiere şi de eliminare a substanţelor reziduale. Facilitează procesul de digestie şi creşte apetitul. Contribuie la funcţia normală a sistemului imunitar. Frunzele de grâu au un conţinut ridicat de clorofilă, astfel creşte cantitatea de oxigen în sânge.
Seminţe de dovleac
Seminţe de dovleac
(Cucurbitae semen) conţinutul de curcubitină cu efect antiparazitar, luptă fără compromisuri împotriva acestor viermi, având un efect deosebit de eficient împotriva teniei. Uleiul de seminţe de dovleac face parte din cele mai importante grăsimi vegetale, care influenţează semnificativ procesele de transport, respectiv reacţiile enzimatice, reacţiile imuno-intracelulare din organism.
Usturoi
Usturoi
(Allium sativum) usturoiul este bogat în vitaminele B şi C şi are un conţinut semnificativ de substanţe minerale (brom, cobalt, iod, magneziu, siliciu şi zinc). Consumul de usturoi amplifică eficienţa funcţionării sistemului imunitar. Caracteristica specială a lui este că stabilizează presiunea arterială, micşorând astfel riscul apariţiei bolilor cardiace. Poate fi utlizat eficient şi împotriva viermilor intestinali.
Extract de iarbă de isop
Extract de iarbă de isop
(Hyssopus officinalis) specialiştii în vindecarea cu plantele medicinale recomand isopul pentru răceli, tuse, laringite, probleme de eliminare ale gazelor intestinale, tulburări de digestie, uşurarea menstruaţiei şi tratarea crizelor epileptice. Are efect de întărire gastrică şi de diminuare a transpiraţiei. Isopul este o plantă medicinală cunoscută încă din antichitate, conform Ierbarului: „vindecă respiraţia grea, omoară viermele din stomac”.
Pau D'Arco
Pau D'Arco
(Tabebuia impetiginosa) Este un arbore autohton din America de Sud. Scoarţa copacului are o vastă utilizare de câtre localnici. Tradiţiile indiene cunosc această plantă ca antihemoragic, antiinflamator, laxativ, respectiv este folosit în cazul afecţiunilor inflamatorice ale sistemului urinar, în cazul problemelor gastrice, se foloseşte împotriva infecţiei cu ciuperca Candida şi afecţiuni cauzate de diferite specii de drojdie. Planta – datorită substanţelor active, contribuie la funcţionarea normală a sistemului de apărare a organismului, la protecţia organismului împotriva bacteriilor şi virusurilor. Datorită efectului imuno-stimulator, îmbunătăţeşte capacităţile de rezistenţă a organismului.
Mentă
Mentă
(Mentha piperita) frunzele de mentă conţin uleiuri volatile (mentol, menton, mentofuran), taninuri şi flavonoizi. De mult este cunoscut efectul benefic asupra digestiei şi asupra creşterii poftei de măncare în general. A fost utilizată şi pentru afecţiuni gastrice, biliare şi intestinale. Diminuează greaţa, în mod dovedit ajută la eliminarea gazelor intestinale, este anticolic, calmant, are efect de diminuare a cefaleei, antiseptic şi cu efect de curăţare a sângelui şi pe lângă toate acestea are efect benefic în tratamentul afecţiunilor sistemului respirator. Se utilizează în tratamentul tulburărilor menstruale.
Chimionul dulce
Chimionul dulce
Chimionul dulce (Foeniculum vulgare) este un condiment şi totodată o plantă medicinală. În medicină este administrată pentru efectul ei împotriva tusei, colitei, împotriva balonării şi pentru îmbunătăţirea poftei de mâncare. Poate să fie de folos în tratamentul unor probleme ginecologice.
Armurariu
Armurariu
(Silybum marianum) Armurariul este cunoscut despre efectul de vindecare ale bolilor hepatice. Efectul de vindecare se datorează substanţei denumit silimarină existentă în seminţele plantei, care amplifică şi fortifică funcţiile hepatice, prin efectul lui de a împiedica terminarea cantităţilor de glutation sintetizat, care este o substanţă indispensabilă în procesele de detoxifiere ale organismului. Armurariul are efect antioxidant împotriva radicalilor liberi dăunători.
Cimbru
Cimbru
(Thymus vulgaris) este o plantă medicinală şi un condiment folosit de aproape 4000 de ani. Substanţele active, folosite în medicină sunt în primul rând uleiul volatil, taninele şi flavonoizii. Cimbrul este folosit ca uz extern pentru dezinfectarea rănilor, iar ca uz intern se utilizează în tratamentul problemelor digestive, faringite, laringite, tuse şi stări nevrotice.
Genţiana medicinală
Genţiana medicinală
(Gentiana pneumonanthe) facilitează secreţia gastrică, este bine cunoscut efectul de creştere a apetitului , îmbunătăţeşte în mod eficient digestia şi eliminarea bilei. Se utilizează atât pentru vindecarea problemelor legate de pofta de mâncare, cât şi pentru tulburări digestive însoţite de senzaţii de balonare, astfel se va manifesta şi efectul hepatoprotector.
Iarba mare
Iarba mare
(Inula helenium) această plantă constituie o specie deosebit de preferată în rândul herbaliştilor, datorită multifuncţionalităţii. Se utilizează în cazul scăderii apetitului, afecţiunilor renale, afecţiunilor biliare, afecţiunilor cauzate de viermi intestinali, astm bronşic şi împotriva hipertensiunii. Uleiul volatil al plantei constituie materia primă pentru medicaţii diuretice şi cele pentru facilitarea eliminării bilei. Omoară bacteriile cauzatoare de acumulări de puroi, astfel poate fi utilizat pentru dezinfectarea căilor urinare. Uşurează menstruaţia.
Salvie
Salvie
(Salvia officinalis) Salvia folosită în medicină conţine uleiuri volatile, tanine, diterpeni şi flavonoizi. Datorită multitudinii substanţelor active ale plantei, aceasta poate fi folosită pentru tratamentul a diferitelor afecţiuni. Salvia are efect xantiinflamator şi antiperspirant. Extractul plantei poate fi utilizat ca lichid de spălare pentru cavitatea orală în cazul gingivitei şi ale afecţiunilor inflamatorice ale mucoaselor de la acest nivel. Salvia totodată este cea mai bună plantă medicinală pentru tratarea bolilor sistemului respirator. Utilizarea internă se recomandă în cazul balonărilor, sau în tratamentul tulburărilor digestive.
Curcuma
Curcuma
(Curcuma longa) planta are o vechime de folosire de mii de ani în medicina tradiţională din India. Se foloseşte pentru facilitarea digestiei şi împotriva stărilor de febră, infecţiilor, afecţiuni artrice şi afecţiunilor hepatice. Este cunoscută şi în medicina chinezească. Chinezii au utilizat pentru îmbunătăţirea circulaţiei datorită faptului că inhibă formarea cheagurilor de sânge, micşorând astfel riscul apariţiei trombozelor. A fost folosit de asemenea, ca antihemoragic şi pentru tratarea problemelor legate de menstruaţie.
Măcriş
Măcriş
(Rumex) fructul şi frunzele plantei conţin în primul rând flavonoizi, iar rădăcina ca substanţa activă conţine derivati antrachinonici şi tanini. În cazul fructelor şi seminţelor se cunoaşte efectul antimicrobian al plantei. Rădăcinile pot avea pe lângă efectul antimicrobic, efect de întărire gastrică, de îmbunătăţire a funcţiilor digestive respectiv efect laxativ, în funcţie de cantitatea substanţelor active existente în ele.
Magneziu de origine vegetală
Magneziu de origine vegetală
Magneziul este o substanţă indispensabilă pentru organism, deoarece îndeplineşte rol important în metabolismul organismului şi este necesar pentru funcţionarea enzimelor. Pe de altă parte magneziul împreună cu calciul şi fosforul este un constituent important al dinţilor. Sub efectul lui creşte elasticitatea vaselor sanguine şi îmbunătăţeşte eficacitatea muncii cardiace.

3. Substanţe active

Principalele substanţe active ale preparatului antiparazitar Parasic sunt următoarele: alcaloizi (cofeină, xantină, adenină), aminoacid, substanţă antioxidantă (polifenoli), substanţă minerală (fier, iod, seleniu, calciu, fier, fosfor, magneziu, cupru, mangan), cineol, zahăr, acizi taninici (ex. acid gulic, derivaţi catechinici), substanţă cu efect taninic (acid rozmarinic, acid oleanolic), flavonoid (salvigenină, luteolit), enzim (amilază, oxidază de citocrom, lipază), ceară, ulei volatil (mentol, menton, mentofuran, pinocamfon, pinenă, camfenă, alcool de sescviterpenă), camfor, catalizator, substanţă acră, cumarină, limonen, proteină, acid rozmarinic, vitamin (A, B1, B2, B3, B5, B6, B10, C, E)

Materialul capsulei este cauciuc glucidic, care este un înveliş natural pe bază de substanţe vegetale.

4. Principii de funcţionare

Componentele preparatului antiparazitar Parasic sunt plante medicinale, care de mult sunt utilizate pentru eliminarea paraziţilor din organism. Paraziţii pot cauza mari daune în organism şi pot declanşa multe îmbolnăviri. Prezenţa lor diminuează în mare măsură eficienţa sistemului imunitar, prin care pot apărea mai multe îmbolnăviri carenţiale. Pot să rămân ascunşi ani de zile şi să trăiască în corpul nostru fără să fie observaţi, fapt pentru care simptomele vor apărea peste mult timp. Pe parcursul dezvoltării produsului, au fost introduse printre componentele acestuia numai substanţe naturale, care sunt capabile în măsură totală pentru eliminarea paraziţilor, respective a ouălelor şi larvelor acestora.

5. Instrucţiuni de folosire

  • Zilele 1-5. : În cadrul programului de detoxifiere, este necesară consumarea zilnică a 2 buc. de capsule Parasic, dimineţa pe stomacul gol, apoi peste 15-20 minute va fi consumată amestecul de fibre.
  • Din ziua 6. : începând cu această zi se recomandă consumarea a 4 buc. de capsule zilnic.
  • Capsulele trebuie consumate de fiecare dată cu un pahar de apă curată!

6. Vă rugăm, să ţineţi cont de următoarele!

  • Administrarea permanentă pe un termen mai lung de trei luni de zile a capsulelor Parasic nu este recomandată! Acest interval de timp este suficient ca toţi paraziţii, ouăle şi larvele acestora să fie eliminate din organism.
  • Este foarte important a nu se consuma de câtre femeile însărcinate, deoarece multe toxine ajung la făt prin vasele de sânge şi care este excretată în laptele matern în cazul mămicilor care alăptează, iar astfel ajung în corpul bebeluşului. Acest lucru nu înseamnă că o femeie însărcinată sau mămicile care alăptează nu pot trăi sănătos, din contră, scopul ar fi de a programa o detoxifiere înainte şi după perioada sarcinii şi alăptării. Copiiilor sub vârsta de 18 ani nu este recomandat detoxifierea, deoarece ei nu pot respecta cantitatea necesara de consum de apă.
Supliment nutriţional antiparazitar
Produsul poate fi folosit şi de câtre vegetarieni
şi sensibili la glucoză

Antiparazitar

EU Licență OHVBPKV/7764/Kr

99 RON / bucată

3 Bucăţi: 297 RON

40 % reducere la pachetul al 3-lea

Ofertă

115 RON / bucată

2 Bucăţi: 230 RON

20 % reducere la pachetul al 2-lea

129 RON / bucată

1 bucată: 129 RON


Programul de Dezintoxicare NaturalSwiss prin folosirea paralelă ale acestor 3 produse efectuează curăţarea completă colonului, dar pentru atingerea rezultatului optim este recomandată efectuarea întregii cure!
Astfel şi Dumneavoastră puteţi să atingeţi funcţionarea optimă a organismului şi a sistemului imunitar!
Garanţie de 60 de zile Ingrediente Non GMO Elveţiană