Ceai medicinal

"Durerea persevera in cele mai chinuitoate moduri, crampe, greturi, arsuri stomacale"

Krisztina

Buna, multa lume nu este pregatita sa vorbeasca deschis despre lucrurile intime, cum ar fi o dezbatere pe tema curatirii colonului, considerand mai degraba totul un tabu. Eu fiind mai sociabila din fire, pot vorbi despre toate detaliile legate de acest subiect, mai ales dupa usurarea care am simtit-o in primele zile dupa administrarea programului complet Clean Inside.
In urma meselor neregulate, pricinuite pe baza stresului acumulat de cotidian am incercat multe cure pentru a ameliora durerea arzatoare care o resimteam zilnic in stomac. Desi incercam diete corecte, nici una nu a dat rezultatul asteptat. Durerea persevera in cele mai chinuitoate moduri, crampe, greturi, arsuri stomacale... pana in momentul in care am fost nevoita sa fac o endoscopie pentru a descoperi ca totul urma sa se transforme in ulcer ajutat de bacterii intestinale, daca nu urmam un tratament corect. Eram lipsita de energie adesea bosumflata si fara rabdare. Speriata de gandul ca va trebui sa suport aceleasi chinuri ani in sir, stiam ca am nevoie de un remediu naturist cuprinzator si corect sperand ca toate cele auzite despre produsele NaturalSwiss sa fie adeverite.
Ca oricare om am fost si eu sceptica la comandarea programului Clean Inside...
Increderea am primit-o citind toate marturiile si multumirile printre care am regasit si a unei cunostinte ...marturie redata pana in cele mai amanuntite detalii.
A fost o surpriza placuta sa constat pe "propriul intestin" ca toate vorbele erau sustinute de dovezi. Totul functioneaza mai bine, nici migrenele nu ma mai deranjeaza. Sunt sensibila la schimbarile climatice, dar spre bucuria mea nu mai simt minusurile la fel de tare. Stomacul este calm si frecventarile la toaleta sunt regulate. Sunt multumita. :)

Krisztina Balogh, Sibiu, 2013.02.21.


"Mă gândesc că datorită consumului de SlimTea, noaptea dorm mai bine iar dimineața mă simt mult mai odihnită!"

Tardea

Numele meu este Silviana, doresc sa va multumesc din suflet pentru aceste produse. De mulți ani am probleme legate de constipație, degeaba am încercat toate tipurile de regimuri alimentare posibile, viața îmi este îngreunată de balonări care apar după fiecare masă. Am încercat să adun mai multe informații pe internet, am citit mai multe ghiduri pentru pacienți, iar până la urmă am ajuns la o soluție: trebuie să încerc o cură complexă de detoxifiere, nu doar bazata pe ceaiuri medicinale sau pe fibre dietetice. După multe căutări și după o sumedenie de informații adunate, m-am decis să încerc cura Clean Inside, decizie care a fost una foarte înțeleaptă! Consumul de apă prescris mi-a reprezentat o provocare, deoarece nu reuseam sa beau nici macar 1.l, in schimb consumam ciorbe si ceaiuri . În sfârșit mă pot duce la toaletă de 2-3 ori pe zi, cei care asemeni mie, au suferit de constipație, știu ce înseamnă acest lucru! Într-adevăr curăță în interior. Mă gândesc că datorită consumului de SlimTea, noaptea dorm mai bine iar dimneața mă simt mult mai odihnită! Mă bucur că am dat peste produsul Dvs. și nu pot face altceva, decât să recomand tuturor! Mult succes în continuare.

Tardea Silviana Adina, Buhusi, 2012.06.04.

»Slim Tea

1. Descrierea produsului

Prin efectul lui laxativ blând, ajută procesul de curăţare a colonului, pe lângă aceasta ajută detoxifierea ficatului şi a rinichilor şi prin aceasta curăţarea sângelui. Efectul lui de calmant natural contribuie la odihna nocturnă echilibrată, astfel se recomandă a fi consumat seara. Ceaiul Slim constituie o parte importantă a Programului de Detoxifiere.

2. Ingredientele Ceaiului Slim

30 filtre/cutie (1 filtru=2,5 g). Dozaj: 1 filtru pentru 2,5-3,0 dl apă.

Conţinutul unui filtru:Caracteristici importante şi efectele medicinale
Xilit
Xilit
Este un îndulcitor de origine naturală, eficient împotriva cariilor dentare, de asemenea este cunoscut şi efectul antibacterian al acestei substanţe.
Mentă
Borsmenta
(Mentha piperita) frunzele de mentă conţin uleiuri volatile (mentol, menton, mentofuran), taninuri şi flavonoizi. De mult este cunoscut efectul benefic asupra digestiei şi asupra creşterii poftei de măncare în general. A fost utilizată şi pentru afecţiuni gastrice, biliare şi intestinale. Diminuează greaţa, în mod dovedit ajută la eliminarea gazelor intestinale, este anticolic, calmant, are efect de diminuare a cefaleei, antiseptic şi cu efect de curăţare a sângelui şi pe lângă toate acestea are efect benefic în tratamentul afecţiunilor sistemului respirator. Se utilizează în tratamentul tulburărilor menstruale.
Roiniţa
Citromfű
(Melissa officinalis) Substanţele active ale frunzelor de roiniţă sunt uleiurile volatile, taninele, flavonoizii şi acidul cafeic. Substanţele active au efect calmant şi antiviral. Roiniţa are efect calmant asupra sistemului nervos şi asupra inimii, este o plantă medicinală cu efect anticolic, accelerează digestia şi deseori este utilizat pentru ameliorarea cefaleei, insomniei şi a tulburărilor de somn. Se recomandă îndeosebi folosirea plantei în cazuri de indigestie, hiperaciditate, greaţă şi balonări. Sunt cunoscute şi proprietăţile de a provoca transpiraţia, efectul de eliminare a gazelor intestinale, respectiv efectul stimulant asupra vezicii biliare.
Lemnul câinesc
Lemnul câinesc
(Frangula alnus) În cazul plantei lemnului câinesc medicina tradiţională foloseşte în primul rând scoarţa plantei, care are efect laxativ în formă de ceai sau extract vegetal. De multe ori este amestecat cu alte plante medicinale, care au efect de îmbunătăţire a apetitului şi de stimulare a funcţiilor digestive, folosite pentru tratarea unor afecţiuni biliare-hepatice. Planta se poate regăsi şi în amestecuri de ceai pentru obezitate şi balonări. Se mai foloseşte şi pentru tratamentul aterosclerozei, hipertensiunii şi ale tulburărilor menstruale. În afară de acestea este cunoscută şi ca vermifug.
Armurariu
Armurariu
(Silybum marianum) Armurariul este cunoscut despre efectul de vindecare ale bolilor hepatice. Efectul de vindecare se datorează substanţei denumit silimarină existentă în seminţele plantei, care amplifică şi fortifică funcţiile hepatice, prin efectul lui de a împiedica terminarea cantităţilor de glutation sintetizat, care este o substanţă indispensabilă în procesele de detoxifiere ale organismului. Armurariul are efect antioxidant împotriva radicalilor liberi dăunători.
Anason
Anason
(Pimpinella anisum) este o plantă medicinală care stimuleză digestia, este mucolitic, are efect de eliminare a gazelor intestinale şi are efect antibalonare. Are efect direct în tratarea unor probleme ginecologice şi andrologice.
Scorţişoară
Scorţişoară
(Cinnamomum verum) Lângă consumul scorţişoarei, balonarea dispare mai repede, iar pe lângă aceasta, scorţişoara poate să ne fie un ajutor în greaţă sau orice altă problemă gastrică. Amestecat cu miere, poate să joace un rol important în prevenirea apariţiei ulcerului gastric, de aceea merită încercată de câtre cei afectaţi.
Ghimbir
Ghimbir
(Zingiber officinale) prin efectele sale anticolice şi de eliminare a gazelor, are efect direct asupra funcţiilor sistemului gastro-intestinal. Efectul plantei constă în uleiurile volatile din rădăcina sa, care diminuează iritaţia mucoaselor. Are efect antiinflamator, care poate fi exploatat în cazul răcelii şi a bronşitei acute. Este larg cunoscut faptul, că ghimbirul se foloseşte în mod eficient pentru ameliorarea tulburărilor digestive, dar ne poate fi de folos şi în cazul greaţei şi a vărsăturilor. Are efect stimulant asupra digestiei şi apetitului în general.
Seminţe de in
Seminţe de in
(Linum usitatissimum) Principalele substanţe active ale seminţei de in, atenuează simptomele colitei, gastritei şi ale diebetului zaharat. Seminţele (lini semen) sunt spălate în apă călduţă astfel obţinându-se o substanţă mucoasă, care este eficientă în tratamentul gastritei şi a colitei. Turta care rămâne după presarea seminţei poate fi folosită pentru tratamentul diferitelor afecţiuni inflamatorice.
Muşeţel
Muşeţel
(Matricaria recutita) muşeţelul este denumit şi planta care este „bună de toate”. Locul primordial unde îşi exercită efectele este sistemul digestiv. Aici se manifestă cel mai intensiv efectul antiinflamator, anticolic şi de dezinfectare intestinală. Ne ajută în toate dintre următoarele cazuri: balonări, diaree, acnee, afecţiuni gastrice şi gastrită, tulburări de menstruaţie, alte simptome ale regiunii pelviene, insomnie, epididimită, febră, dureri dentare sau ale unor plăgi. Muşeţelul uşurează eliminarea materialului fecal, fără însă să provoace evenimente laxative.
Măceşul
Măceşul
(Rosa canina) efectele sale erau cunoscute şi de popoarele din antichitate, mai ales în legătură de îmbolnăvirile atrofice. Conţinutul ridicat de vitamina C al plantei, măreşte rezistenţa organismului, iar conţinutul de flavonoizi are efect antiinflamator şi antibiotic cu întărire a sistemului imunitar. Conţinutul de pectină facilitează digestia.
Coaja de portocale
Coaja de portocale
Portocalele (Citrus sinensis) conţine flavonoizi, vitamine şi antioxidanţi. Datorită numeroaselor substanţe cu efect benefic este antiinflamator şi antibiotic.
Aromă de portocale
Aromă de portocale

3. Substanţe active

Principalul component al ceaiului Slim este frunza de senna, care datorită substanţelor lui active este o plantă cu efect laxativ natural. Substanţele lui active sunt următoarele: antioxidant (silimarină şi substanţele din familia lui) substanţe minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc), bioflavonoid, zahăr, susbtanţe taninice, protein, flavonoid, glicozid, ceară, ulei volatil, (citronelal, citral, bizabolen, mentol, mentofuran), acid cofeic, amidon, substanţă acră, cumarină, mucină, pectină, vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E, P, K), ulei gras, (acid linolic, acid linolenic, acid uleic, glicerizi ai acidului uleic). Substanţele active, stimulează eficienţa fibrelor Clean Inside.

Deoarece ceaiul Slim nu conţine cofeină, se recomandă a fi consumat seara!

4. Principiu de funcţionare

Pornind de la efectul dezintoxicant şi de curăţare a colonului, ceaiul Slim constituie parte integrantă a Programului de Detoxifiere. Prin susbtanţele sale active stimulează funcţionarea fibrelor Clean Inside, mărind astfel eficienţa aceluia. Prin componenţii lui de plante medicinale are efect calmant asupra sistemului nervos, de aceea consumul de dinaintea culcării are efect benefic asupra digestiei următoarei zile.

5. Instrucţiuni de utilizare

  • Înmuiaţi un pliculeţ de Cei Slim în 200-300 ml apă fierbinte.
  • Zilele 1-5: Înmuierea va ţine 1-2 minute!
  • Din ziua 6: Filtrul din apa clocotită să fie ţinută timp de 4-6 minute în apa fierbinte!
  • Înainte de culcare este recomandat consumul preparatului, datorită efectului calmant natural somnul de noapte să fie mai odihnitor!

6. Vă rugăm să ţineţi cont de următoarele!

  • Consumul Ceaiului Slim este recomandat pe durata dezintoxicării şi curăţării anuale a colonului! Curăţarea organismului este recomandată în perioadele de primăvară şi de toamnă, ceea ce înseamnă doar 2 ocazii pe an.
  • Folosirea îndelungată permanentă va provoca diminuarea efectelor pozitive ale substanţelor active exercitate asupra organismului!
  • După un consum permanent de 3 luni de zile se recomandă o pauză de cel puţin egală cu această perioadă!
  • Este foarte important a nu se consuma de câtre femeile însărcinate, deoarece multe toxine ajung la făt prin vasele de sânge şi care este excretată în laptele matern în cazul mămicilor care alăptează, iar astfel ajung în corpul bebeluşului. Acest lucru nu înseamnă că o femeie însărcinată sau mămicile care alăptează nu pot trăi sănătos, din contră, scopul ar fi de a programa o detoxifiere înainte şi după perioada sarcinii şi alăptării. Copiiilor sub vârsta de 18 ani nu este recomandat detoxifierea, deoarece ei nu pot respecta cantitatea necesara de consum de apă.
  • Filtrul de ceai se lasă la înmuiat timp de 20 de minute în cazul constipaţiei puternice.
Ceai medicinal detoxifiant
Produsul poate fi folosit şi de câtre vegetarieni
şi sensibili la glucoză

Ceai medicinal

EU Licență OHVBPKV/7764/Kr

69 RON / bucată

3 Bucăţi: 207 RON

40 % reducere la pachetul al 3-lea

Ofertă

79 RON / bucată

2 Bucăţi: 158 RON

20 % reducere la pachetul al 2-lea

89 RON / bucată

1 bucată: 89 RON


Programul de Dezintoxicare NaturalSwiss prin folosirea paralelă ale acestor 3 produse efectuează curăţarea completă colonului, dar pentru atingerea rezultatului optim este recomandată efectuarea întregii cure!
Astfel şi Dumneavoastră puteţi să atingeţi funcţionarea optimă a organismului şi a sistemului imunitar!
Garanţie de 60 de zile Ingrediente Non GMO Elveţiană